Verzenden & Retourneren

Verzenden

Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling tijdig wordt verzonden door Post NL. Let op: dit geldt voor werkdagen. Bestel je op vrijdag, dan wordt je bestelling pas na het weekend op maandag geleverd. Sameday delivery als je in Dordrecht en omgeving woont, dan geldt op werkdagen voor 16.00 uur besteld is dezelfde avond kosteloos bezorgd.

Je betaalt bij ons € 3.95 verzendkosten binnen Nederland en buitenland. Bij besteding van € 75,00 of meer betalen wij de verzendkosten.

Post NL pakketpost

Alle bestellingen worden via Post NL pakketpost verzonden. Het pakket is daarmee volledig traceerbaar via track & trace.

Retourneren webshop

Mocht je bestelling onverhoopt tegenvallen, dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de artikelen retour te zenden of in onze winkel terug te brengen. Wij verzoeken je vriendelijk om dit in ieder geval al binnen 7 dagen aan te melden via de mail: shop@botsboutique.nl

De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor rekening van de koper. Wij raden aan om het retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt je een verzendbewijs en is het pakket altijd traceerbaar via track & trace.

Retourprocedure

Wil je een item retourneren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar dat is geen enkel probleem.

 1. Geef per mail aan aan welk(e) item(s) je retourneert en geef de reden van retour op.
 2. Doe het te retourneren item in de originele verpakking.
 3. Stuur de retourzending naar: Bots Boutique, Achterom 101, 3311 KB Dordrecht
 4. Geef je retourzending af bij een DHL / Post NL afleverpunt en bewaar het verzendbewijs.
 5. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer je retourzending is verwerkt. Indien het geretourneerde artikel aan alle voorwaarden voldoet, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Voorwaarden

 • Het te retourneren artikel dient nog voorzien te zijn van alle originele labels.
 • Zending dient vooraf (uiterlijk binnen 14 dagen) te zijn aangemeld via de mail.
 • De retourkosten zijn voor de koper.
 • Badkleding kan alleen worden geretourneerd als deze onbeschadigd zijn en geen gebruikssporen vertonen. Lingerie en zwemkleding dien je om hygiënische redenen altijd boven je ondergoed te passen.

Artikelen worden niet geaccepteerd

 • Als deze gedragen en/of gewassen zijn.
 • Beschadigd of bevuild zijn.
 • Wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen.
 • Als deze niet zijn voorzien van alle originele labels.
 • Als deze in een andere maat is geretourneerd

Ruilen

Indien je één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kun je een omruiling aanvragen via shop@botsboutique.nl. Geef duidelijk in de mail aan waarvoor je het artikel wilt omruilen. Wij checken de beschikbaarheid van het gewenste artikel en reserveren deze vervolgens direct. Je kunt ook zelf naar onze winkel komen, maar zorg dan in ieder geval voor een melding met reden via de mail.

Verwerking retour en terugbetaling

Uiterlijk binnen 7 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, wordt het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening teruggestort.

LET OP: Deze voorwaarden gelden alleen voor de webshop. Alle aankopen die in onze fysieke winkel worden gedaan kunnen binnen 7 dagen na aankoop worden geruild of teruggebracht in ruil voor een tegoedbon.