Voorwaarden & Privacy

Mocht je bestelling onverhoopt tegenvallen dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de artikelen retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk om dit in ieder geval al binnen 7 dagen aan te melden via onderstaand retourformulier.

Retourneren en ruilen

Heeft u uw bestelling ontvangen, en wilt u iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, meldt u zich dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons voor instructies. Dit kan via: shop@botsboutique.nl. U kunt zich ook in onze winkel melden, denkt u wel aan uw retourformulier! Zonder retourformulier kunnen wij uw retour niet behandelen.

Zichttermijn van 14 dagen

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen. De retourkosten zijn voor koper. U dient het artikel / de artikelen dus binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Denk aan uw retourformulier! Lingerie en zwemkleding dient u om hygiënische redenen altijd boven uw ondergoed te passen.

Eenvoudig artikelen ruilen

Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen via shop@botsboutique.nl. Bots Boutique checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct. U kunt ook zelf naar onze winkel komen, maar zorg dan in ieder geval voor een volledig ingevuld retourformulier. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour. Bij een retour of omruiling via de winkel storten wij altijd het geld van uw webshop-aankoop terug, en rekent u in de winkel de nieuwe aankoop af.

Artikelen retourneren

Om een artikel te retourneren, moet u altijd gebruik maken van een volledig ingevuld retourformulier. Bent u uw formulier kwijt of heeft u het onverhoopt niet gehad? Vraag er dan een aan via shop@botsboutique.nl. Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen of in onze winkel terug te brengen. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijs en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace.

Binnen 14 dagen uw geld terug

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.